Serviceøkonom, Markedsføringsøkonom og Administrationsøkonom

Læser du til serviceøkonom, markedsføringsøkonom eller administrationsøkonom? Og ønsker en praktikoplevelse i udlandet? Så er Bali nu en mulighed!

På nuværende tidspunkt kan du ansøge hvis du læser til serviceøkonom, markedsføringsøkonom eller administrationsøkonom. 

Under dit uddannelsesforløb kan du få mulighed for et udlands praktikophold på Bali. Praktikken forløber på de fleste uddannelser over 13-20 uger på forskellige perioder, 37 timer om ugen (inkl. Tid til skriftlige opgaver). På din valgte institution får du ugentlig supervision med en kvalificeret medarbejder fra stedet. Jeres arbejdsopgaver fastlægges i overensstemmelse med jeres læringsmål og der udarbejdes en kontrakt med stedet. 

Praktiksteder:

  • SOMA Fight Club (Sport & Event + Tourism management) SOMA Fight Club er et martial arts baseret trænings community der byder på alt fra holdtræning for nybegyndere til professionelle, én-til-én timer, Fight Events, Retreats og fællesskab for dem der deler en passion for martial arts. 
  • Copenhagen (Café – Restaurant og Events). 
  • Clandestino Canggu (Hostel).
  • Savaya (Savaya er en af Bali’s største beach clubs der hoster de helt store events på Bali).

Derudover kan I finde en masse information på hjemmesiden lige fra vacciner, hvad man kan forvente, lidt om Bali og meget andet. Følg også gerne med på @balifefoundation hvor der bliver postet nyheder, nyttige informationer i highlights og meget andet.

Har du spørgsmål om praktikopholdet?

da_DKDA
2.5K views
Share via
Copy link