Velkommen!

Er du pædagogstuderende og drømmer du om at tage dit praktikforløb på Bali, så kan du her på siden finde alle relevante oplysninger omkring din kommende praktik.

Et udlandspraktikophold giver mulighed for et møde med en anden pædagogisk tænkning og praksis. Du får en forståelse for, at den pædagogiske praksis udfolder sig på forskellig vis i forskellige kulturer, samt hvordan den pædagogiske praksis afspejler forskellige sociale og økonomiske strukturer. Et praktikophold i udlandet bidrager til udvikling af egen professionsidentitet, og du får et indblik i, hvordan den pædagogiske praksis varierer fra det vi kender i Danmark, da praksis afspejler den kultur den udvikles i. Samtidig får du muligheden for at udvikle internationale og interkulturelle kompetencer. På Bali er der praktiksteder inden for alle tre specialiseringsområder.

Der er nyttige informationer omkring de forskellige praktikinstitutioner der udbydes, ansøgning, visum og meget mere. Jeg håber at hjemmesiden kan svare på dine spørgsmål, ellers er du velkommen til at kontakte mig på mail. 

Jeg ønsker dig et fantastisk praktikophold med en masse givende oplevelser, og jeg glæder mig til at se dig!

da_DKDA
86 views
Share via
Copy link