Deals til dig

Deals til dig

Natura Nordic:

Deodoranten jeg absolut kan anbefale til dit ophold på Bali! Det kan være svært at finde én der virkelig virker, især i de temperaturer Bali byder på. Natura Nordic er min GO-TO og den virker fremragende og længe til lange arbejdsdage og endda til en svedig danseaften. Den hvide er min personlige favorit! (Bestil hjemmefra, da de de levere inden for Europa). + Du får 20 % rabat hvis du bruger “Simone20”.

Bestil din her idag!

Laara Swim:

Er et luksuriøst dansk brand, der designer og producerer bæredygtigt badetøj. Badetøjet er lavet af italiensk econyl for at beskytte havene. Ved at bruge econyl bidrager de til at forbedre marine liv samtidig med at produktionen mindsker Co2 udledningen, samt brugen af olie. Badetøj produceret af econyl bidrager til at mindske global opvarmning med op til 80 % sammenlignet med materialer produceret med olie. Og oveni, så er designet bare super lækkert, komfortabelt og klassisk.

Bestil din her idag!

Mute Garage:

Scooter udlejning. Hos Mute kan du nu leje en elektrisk scooter som kører på batteri. Batteriet sidder i sædet og kan oplades hjemme. En opladning tager ca. 3 timer og den kan køre ca. 50 km på en opladning. Den er fremragende at køre på og så er den miljøvenlig. Kontakt @mutegaragebali og fortæl dem du er praktikant hos Simone Langholz og så vil de hjælpe dig med at få en super lækker scooter. De har flere forskellige modeller at vælge imellem. Og ellers vil der være en repræsentant fra Mutegarage til jeres første info møde når du er ankommet og så kan du bestille den der. Og skal du udforske Bali på scooter, kan du bytte din elektriske scooter hos Mute til en benzin model, så du ikke er afhængig af opladninger – helt gratis.

Glam Avenue:

Hvis du inden din afrejse vil af med uønsket hårvækst og slippe for voksbehandlinger og barbering hver anden dag, når du nu primært skal leve i biniki og sommerkjoler i 6 måneder, så kan du få super professionel laser behandling hos Glam Avenue. Start i god tid, da man skal have flere behandlinger.

Send Marta en besked på @glamavenue-medicinskhudpleje og få 15 % på alle laser behandlinger med “GLAM15SL”.

Og skulle du ikke nå alle behandlinger inden afrejse, kan den fortsættes ude på Bali.

da_DKDA
2.1K views
Share via
Copy link